Nainen ihanassa, renotuttavassa vyöhyketrepiahoidossa Rovaniemellä.
Tyytyväinen asiakas rentouttavan vyöhyketerapiahoidon jälkeen.

Tunnevyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapia pohjautuu elämänkaariteoriaan, jonka mukaan elämän kaikki tapahtumat jäävät kehon muistiin. Ne voivat myöhemmin elämässä aiheuttaa joko tiedostettuina tai tiedostamattomina erilaisia häiriöitä, kuten sairauksia, kiputiloja tai selittämättömiä oireita. Oireet voivat olla myös psyykkisiä, kuten epämääräistä ahdistusta, paniikkia, uupumusta tai masennusta.

Kehosi saattaa muistuttaa sinua unohdetuista ja käsittelemättä jääneistä tunteista, esimerkiksi pelosta, vihasta, syyllisyydestä, tai häpeästä. Ne heijastuvat usein negatiivisesti ihmissuhteisiin, perheeseen, ystäväpiiriin ja työpaikalle.

Tässä hoidossa pääosassa on asiakas itse. Terapeutti hoitaa kehoa ja keho lähtee itse hakeamaan tasapainoa. Hoito auttaa palauttamaan mieleen unohtuneita ja torjuttuja tunteita sekä kokemuksia. Niiden etukäteen muistaminen ei ole hoidon kannalta välttämätöntä. Terapeutti toimii asiakkaalle peilinä sekä rinnalla kulkijana.

Ensimmäinen hoito aloitetaan elämänkaarihaastattelulla. Tunnevyöhyketerapiassa elämänkaarihaastattelu ja siitä nouseva keskustelu ovat iso osa hoitoa, mutta tässäkin rentoutetaan ja avataan koko kehoa vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella painannalla. Ensimmäinen hoitokerta kestää kaksi tuntia, jatkokäynnit ovat 1,5 tuntia.

Tunnevyöhyketerapia on reaaliterapiaa. Siinä ei tehdä tulkintoja asiakkaan yli, vaan hän itse on paras tulkki prosessissaan. Hoitoväli on yleensä 3–5 viikkoa, akuuteissa vaivoissa 1–2 viikkoa.

Lähde matkalle vahvistamaan identiteettiäsi ja löytämään omat sisäiset voimavarat käyttöösi!